Over LMJ Construct

LMJ Construct uit Turnhout werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens, samen met hun Jongens: Rik & Carl Van Gorp.  Ambitie, gedrevenheid en de vaste overtuiging door samenwerking een  meerwaarde te kunnen bieden zijn de drijfveren die aan de basis liggen van het bedrijf .

Met heel wat ervaring in de sector van aanhangwagens, diepladers en opleggers is LMJ vandaag  de dag ingeburgerd als het aanspreekpunt voor transportoplossingen voor de vakman & de transporteur. 

Totaal concept

  • Service, onderhoud en herstelling
  • Verbeterings- en verbouwingswerken aan bestaande en nieuwe aanhangwagens, diepladers en opleggers
  • Dealer van verschillende merken van aanhangwagens, opleggers en diepladers voor vrachtwagens. Ook dealer van lichte aanhangwagens & BE-Trailers voor de transport-, grond- en bouwsector
LMJ
DCIM100MEDIADJI_0080.JPGoverons45overons46

LMJ

Onze strategische missie

LMJ Construct laat de transporteurs en vakmannen bollen. Ons team biedt een totaalconcept op het vlak van aanhangwagens, diepladers en opleggers.

Kempens bedrijf met focus op samenwerking

We zijn een echt Kempens bedrijf en groeien door internationale samenwerkingen. We bieden een groot gamma aanhangwagens, diepladers en opleggers aan aan de vracht- en vakman. Tal van stockvoertuigen zijn te bezichtigen op ons nieuw toonpark.

LMJ Construct won in 2014 de Willen Winnen award van Voka.

In 2016 namen we onze intrek in een nieuw pand aan de Industriedijk in Turnhout om onze klanten nog beter te kunnen servicen en om het groot aanbod nieuwe trailers tentoon te stellen.

Eretekens n.a.v. de titel van ‘Laureaat van de Arbeid’ werden in september 2017 uit handen van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid uitgereikt.

Uitgebreid gamma voorraad aanhangwagens, diepladers en opleggers wordt tentoongesteld en aangeboden op ons nieuw toonpark.

In 2022 investeerde LMJ in een volledig nieuwe teststraat met een VLT remmentestbank met liftsysteem om snel en efficiënt keuringsinspecties uit te voeren. En dit zonder dat er altijd lading op de aanhangwagens en diepladers aanwezig moet zijn.

Onze waarde: LMJ team = “samenwerken”

En dat samenwerken mag u best letterlijk nemen. Zowel in onze  dienstverlening en producten als in de manier waarop wij met onze klanten, leveranciers en medewerkers omgaan. Want samen zijn we sterk.

Onze waarde: bollen = “functioneren”

Zowel letterlijk als figuurlijk. Een voertuig moet goed bollen, veilig rijden, km vreten, als snel efficiënt inzetbare voertuigen. En hier bedoelen we niet mee dat u uw snelheid opdrijft maar dat u veilig op een efficiënte én wettelijk tijd op uw bestemming toekomt.

Media

Over ons Album
puzzel01over-ons11-webover-ons12-web

Over ons Album

Karting
karting06karting01karting02

Karting

Zomerevent 2023

Snelle medewerkers, voor elke uitdaging op de weg, “Het LMJ team”.

Zomerevent 2023
zomerevent2023_05zomerevent2023_04zomerevent2023_03

Zomerevent 2023

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.