Over LMJ Construct

LMJ

LMJ Construct uit Turnhout werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens, samen met hun Jongens: Rik & Carl Van Gorp.  Ambitie, gedrevenheid en de vaste overtuiging een  meerwaarde te kunnen bieden zijn de drijfveren die aan de basis liggen van het bedrijf .

Met heel wat ervaring in de sector van trucks, trailers & bedrijfsvoertuigen is LMJ vandaag  de dag ingeburgerd als het aanspreekpunt voor transportoplossingen voor de vakman & de transporteur . 

Onze dienstverlening: alles onder één dak: 

  • Onderhoud en herstellingen: repareren van schades na ongeval, depannages, periodieke onderhoudsbeurten, remtesten &  systeemdiagnoses, keuringen…;
  • Renovaties en verfraaiingen, o.a. lakwerken;
  • Transformaties: verbouwingen aan voertuigen;
  • Inrichtingen, uitrustingen en technieken bij nieuwe of bestaande bedrijfsvoertuigen.
  • Nieuwe constructies: carrosseriebouw, montage laadklep …
  • Groot aanbod aanhangwagens, opleggers, diepladers, trailers voor vrachtwagens

Bedrijfsvoertuigen met meerwaarde 

Meerwaarde: Bij LMJ stellen we alles in het werk opdat uw transportuitdagingen tijdens het uitoefenen van uw beroep positief kunnen verlopen.

Dat doen we door bedrijfsvoertuigen aan te bieden die oplossingen bieden in functie van uw wensen en noden.

Hoe? Door actief te luisteren naar wat u verwacht. We delen met u onze inzichten gebaseerd op jarenlange ervaring in de sector.

LMJ is specialist in het bieden van een geschikt voertuig voor de vakman of de transporteur. We beschikken over een eigen gamma BE-trailers zoals de Shortclick, de Navvygator en de Carpentertruck. We construeren carrosserieopbouwen op vrachtwagens en zijn daarnaast exclusief invoerder en verdeler van aanhangwagens, diepladers en opleggers voor vrachtwagens van de merken Konar en Humbaur.

We kunnen dus een breed gamma geschikte trailers voor vrachtwagens aanbieden. Bovendien maken we ons sterk dat uw voertuig snel ter beschikking aangeleverd wordt.

Kempens bedrijf met focus op samenwerking 

We zijn een echt Kempens bedrijf en groeien door internationale samenwerkingen. We willen een groot gamma diensten en efficiënte oplossingen aanbieden aan de vakman.

In 2016 namen we onze intrek in een nieuw pand aan de Industriedijk in Turnhout om onze klanten nog beter te kunnen servicen en om optimale samenwerkingen mogelijk te maken.

Onze waardes: positief samenwerken en kwaliteit zijn troef bij LMJ Construct

Daar mag u op rekenen. Zowel in onze constructies en dienstverlening als in de manier waarop wij met onze klanten, leveranciers en medewerkers omgaan.

Bij LMJ Construct vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken aan elk project meewerken. De reden is simpel: betrokken medewerkers zijn de motor achter tevreden klanten en innovatie. Zo maken wij het verschil! Om voortdurend aandacht te hebben voor die betrokkenheid in ons netwerk.

LMJ Construct won in 2014 de Willen Winnen award van Voka.  Eretekens  n.a.v. de titel van ‘Laureaat van de Arbeid’ werden in september 2017 uit handen van het  Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid uitgereikt.