Over LMJ Construct

LMJ Construct uit Turnhout werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens, samen met hun Jongens: Rik & Carl Van Gorp.  Ambitie, gedrevenheid en de vaste overtuiging een  meerwaarde te kunnen bieden zijn de drijfveren die aan de basis liggen van het bedrijf .

Met heel wat ervaring in de sector van trucks, trailers & bedrijfsvoertuigen is LMJ vandaag  de dag ingeburgerd als het aanspreekpunt voor transportoplossingen voor de vakman & de transporteur . 

Totaal concept

  • Service, onderhoud en herstelling
  • Verbeterings- en verbouwingswerken aan bestaande en nieuwe voertuigen
  • Inrichtingen en uitrustingen oa. gereedschapskoffers, laadkleppen, …
  • Dealer van aanhangwagens, opleggers en diepladers voor vrachtwagens en lichte aanhangwagens & BE-Trailers voor de transport-, grond- en bouwsector

Onze strategische missie

LMJ Construct laat de transporteurs en vakmannen bollen. Ons team biedt een totaalconcept op het vlak van truck, trailers en bedrijfsvoertuigen.

Kempens bedrijf met focus op samenwerking

We zijn een echt Kempens bedrijf en groeien door internationale samenwerkingen. We bieden een groot gamma diensten en efficiënte oplossingen aan aan de vracht- en vakman.

In 2016 namen we onze intrek in een nieuw pand aan de Industriedijk in Turnhout om onze klanten nog beter te kunnen servicen en om optimale samenwerkingen mogelijk te maken.

Onze waarde: LMJ team = “samenwerken”

En dat samenwerken mag u best letterlijk nemen. Zowel in onze  dienstverlening en producten als in de manier waarop wij met onze klanten, leveranciers en medewerkers omgaan.

Bij LMJ Construct vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gemotiveerd zijn en dus betrokken zijn bij en actief meewerken aan elk project. De reden is simpel: betrokken medewerkers tillen het bedrijf naar een hoger niveau, wat dan weer zorgt voor tevreden klanten en innovatie. Zo maken wij het verschil! Om voortdurend aandacht te hebben voor die betrokkenheid in ons netwerk.

LMJ Construct won in 2014 de Willen Winnen award van Voka.  Eretekens  n.a.v. de titel van ‘Laureaat van de Arbeid’ werden in september 2017 uit handen van het  Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid uitgereikt.

Onze waarde: bollen = “functioneren”

Zowel letterlijk als figuurlijk. Een voertuig moet goed bollen, veilig rijden, km vreten, als snel efficiënt inzetbare voertuigen. En hier bedoelen we niet mee dat u uw snelheid opdrijft maar dat u veilig op een efficiënte én wettelijk tijd op uw bestemming toekomt.

Media

Over ons Album
puzzel01overons01overons05

Over ons Album

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.