Keuring & Remmen Service

In onze werkplaats hebben we de mogelijkheid uw vrachtwagen, trailer en aanhangwagen te onderwerpen aan een grondige remmentest. Aan de hand van de waarden die onze opgeleide mensen afleiden uit het systeem wordt het remsysteem afgesteld naar de wettelijke normen.

Een extra groot voordeel dat wij kunnen bieden is dat we op 750 m verwijderd zitten van de technische autokeuring. Hierdoor kunnen we een totaalpakket aanbieden met afhaal- en terugbrengservice.

LMJ Construct breidde haar remserviceafdeling uit met gloednieuwe diagnose- en uitleesapparatuur. Dankzij deze apparatuur worden remcircuits snel uitgelezen en foutmeldingen gedetecteerd. ‘Dit laat ons toe om bij storingen vlugger oplossingen te vinden, zodat de vakman sneller beschikt over z’n gerepareerde aanhangwagen, dieplader of oplegger.

‘We onderhouden en herstellen alle merken trailers en diepladers. Dankzij de nieuwe diagnose- en meetapparatuur kunnen we voor merken als Wabco, Knorr Bremse en Haldex storingen in ABS/EBS sneller detecteren, uitlezen en oplossen. Al onze techniekers werden opgeleid, en kunnen na herstel ook foutcodes wissen of nieuwe parameters configureren. Bij het vervangen van een modulator kunnen we een end-of-line test uitvoeren.’

De investering in deze nieuwe diagnose- en uitleesapparatuur kadert volledig in de visie van LMJ Construct om een uniek aanspreekpunt te vormen en oplossingen te bieden op vlak van bedrijfsvoertuigen voor de vakman.

Remtesten & Keuringen
transformatie14transformatie13transformatie12

Remtesten & Keuringen

LMJ Construct laat transporteurs en vakmannen bollen

Onderhoud en herstellingen opleggers, aanhangwagens en diepladers.
‘Wij laten u bollen’ betekent voor LMJ: een snelle en correcte service biedenopdat u kan rijden met efficiënt inzetbare, functionele en betrouwbare voertuigen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Remtesten

Onze diensten kunnen bestaan uit:

  • keuringsklaar maken van voertuigen
  • nazicht van remmen
  • nazicht van verlichting, glasbreuk en signalisatie
  • controle van banden
  • controle van de speling op veerbussen, lagers, draaikrans…

We voeren ook remtesten en remrevisies uit, stellen remmen af en testen het remvermogen van uw voertuig op onze moderne remtestbank. We kunnen ABS, EBS, ECAS en ODR uitlezen, inlezen, programmeren, deleten en herprogrammeren.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.