Video’s

Humbaur dieplader voor grond- en wegenwerker Jef Cuypers

Grond- en wegwerker Jef Cuypers uit Retie deed beroep op LMJ Construct voor zijn Humbaur dieplader.Jef heeft een voertuig nodig om zijn graaf- en andere machines te vervoeren naar en van de verschillende werven.

BE-trekker gekoppeld aan zowel shortclick- als aan scharnierbare trailer

LMJ Construct bouwde een BE-trekker die gekoppeld wordt aan zowel een shortclick trailer als aan een scharnierbare BE-trailer.

Pneumatisch gestuurde oprijrampen

LMJ construeerde voor een grondwerker pneumatische oprijrampen aan zijn middenas aanhangwagen. Deze zijn eenvoudig bedienbaar via een 3-weg kraan.

Easyloader laadklep

Voor een toeleverancier van horecamaterialen installeerde LMJ Construct een Easy Loader laadklep. Met deze veelzijdige laadklep kan de eigenaar veel makkelijker zware goederen laden en lossen.

Transportvloot Coolen Installatietechniek functioneel uitgebreid

LMJ Construct breidde de bestaande transportvloot van Coolen Installatietechniek uit met een mobiele werkplaats en een nieuwe aanhangwagen die makkelijk aan de bestaande vrachtwagen gekoppeld kan worden.

BE-trailer, shortclick trailer met een hoger nuttig laadvermogen

Short click is een kort gekoppelde BE-combinatie waar de laadbak en het voertuig niet tegenover elkaar scharnieren.

Penta City schuifzeil systeem

Voor een bedrijf dat aardbeien levert aan een groenten en fruit veiling te Hoogstraten, werd deze schuifzeil wagen opgebouwd.

Partners

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.