Renovatie en transformatie

U beschikt over een bestaand voertuig dat omgebouwd, uitgebreid, gerenoveerd of deels/volledig getransformeerd dient te worden. Is uw huidige truck of trailer te klein of net verouderd? Of zijn de inrichting, de uitvoering of de technieken niet hedendaags meer? Dan kunnen wij uw bestaande vrachtwagen, oplegger en aanhangwagen verbeteren, renoveren of transformeren.

Onze experts denken graag mee: is uw bestaand voertuig nog wel geschikt voor het transport? Hoe zit het met de algemene staat? Kunnen verbouwingswerken het gewenste resultaat opleveren? Kunnen de aanpassingen op korte termijn uitgevoerd worden? Logica en strategie zijn immers belangrijk voor het bepalen van verbeteringswerken, onze ervaren mensen overlopen met u uw noden en wensen en kijken wat mogelijk is.

LMJ Construct kan

  • schade herstellen of wijzigingen, verbeteringen aanbrengen aan bestaande koetswerken of laadbakken
  • aanpassingen container aanhangwagen dieplader voor dubbel gebruik
  • lassen en herstellen van bodem
  • renovatie en verfraaiingswerken
  • extra uitrusting monteren, zoals vb. gereedschapskoffers, ladingzekering etc

Alle schadeherstellingen

Onze service-afdeling is dé specialist in alle ongeval & schadeherstel aan trailers en bedrijfsvoertuigen.

Ons serviceteam heeft een uitgebreide kennis van het repareren van zeer verschillende types transportvoertuigen.

Zowel het chassis (mechaniek en techniek) als de carrosserie (koetswerkopbouw, laadklep en uitrustingen) zijn bij ons dan ook in ervaren handen .

Technisch alles onder controle dus, maar ook administratief zijn wij in topvorm :

LMJ is sterk in bijstand verlenen bij expertises!

Herstellingen
herstelling01herstelling02herstelling03

Herstellingen

Container
container04container01container02

Container

Container aanhangwagen en dieplader voor dubbel gebruik

Een combi-aanhanger kan u enerzijds gebruiken om uw machines of lading te transporteren, maar ook voor containertransport.

Dat spaart de investering in een extra aanhanger uit, maar zorgt er ook voor dat u gecombineerde ritten kan plannen.

Wat weer werktijd uitspaart én stress.

Uw bestaande 2- of 3-assige aanhangwagen rusten we bijvoorbeeld uit met containerrails en u bent vertrokken.

Naast het aanvullen en verbouwen van uw bestaande bedrijfsvoertuigen, verkopen wij dergelijke “Containeraanhangwagens” ook nieuw.

Renovatie
renovatie12renovatie09renovatie07

Renovatie

Renovatie- en verfraaiingswerken

U beschikt over een bestaand voertuig dat gerenoveerd of deels verfraaid dient te worden? Is uw huidige truck of trailer niet in uw bedrijfskleuren, of net verouderd en niet meer hedendaags? U heeft een tweedehands voertuig aangeschaft? Dan kunnen wij uw bestaande vrachtwagen, oplegger en/of aanhangwagen verfraaien en  renoveren.

Renoveren voor een langere levensduur? Prima idee.

Heeft u een specifieke vraag op het gebied van verbouwing, herstelling of verbetering van uw wagen of opbouw? Of is uw voertuig een beetje ‘vermoeid’? Heeft uw voertuig zijn beste tijd gehad en is het niet meer aanvaardbaar voor uw veiligheid en voor de te vervoeren materialen?

Waar u een groot of klein probleem heeft, heeft LMJ gelukkig de oplossing. Wij laten u met de glimlach weer zorgeloos bollen.

Lassen en herstellen van bodem

Herstellen van bodem van kippers en stalen laadbakken. De herstellingswerken worden professioneel en voldoende sterk uitgevoerd.

Lassen en herstellen van bodem
lassen03-weblassen04-weblassen05-web

Lassen en herstellen van bodem

Ladingzekeringen
ladingzekerheid07ladingzekerheid05ladingzekerheid06

Ladingzekeringen

Ladingzekering

Neem geen enkel risico in veiligheid. Is jouw vrachtwagen niet volledig uitgerust?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor levering en montage van bindrails, ladingstangen, vloerringen, sjorogen of andere producten voor uw bedrijfsvoertuig.  Alles wat nodig is om je lading van A naar B te brengen. Compleet, ongeschonden, veilig en op een prettige manier. Voor zowel klant als chauffeur. Alle vervoerde ladingen moeten vastgezet worden, ongeacht het afgelegde traject, en dat om de personen die betrokken zijn bij het laden, het lossen en het besturen van het voertuig – maar ook de andere weggebruikers, voetgangers, de lading en het voertuig op zich te beschermen.

Gereedschapskoffers

LMJ Construct bouwt uw gereedschapskoffers of materiaalkoffers in PVC, aluminium, inox, of metaal. Dat kan in standaard afmetingen of volledig op maat. 0penklappend deksel, rolluik, deurvleugels, of open opbergkorven kunnen onder elk voertuig in functie van de beschikbare opbergruimte worden gemonteerd. Een compartiment of extra opbergruimte kan ook gemonteerd worden bovenop de laadvloer van de vrachtwagen, net achter de cabine of op een trailer. De afmetingen van deze opbergruimtes kunnen volledig in functie van uw wensen gemaakt worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de reglementaire afmetingen.

gereedschapskoffers
gereedschapskoffer09gereedschapskoffer10-webgereedschapskoffer11-web

gereedschapskoffers

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.