Paul Van Miert op bedrijfsstage bij LMJ Construct

Paul Van Miert op bedrijfsstage bij LMJ Construct

Tijdens het zomerreces organiseert VOKA al enkele jaren bedrijfsstages voor parlementsleden. Zo kunnen volksvertegenwoordigers voeling krijgen en houden met wat leeft in de bedrijfswereld. Bedrijven kunnen niet alleen hun pijnpunten aankaarten, maar ook hun realisaties tonen. Politici zijn in het parlement vaak bezig met zaken die een directe impact kunnen hebben op wat in de bedrijven gebeurt.

 

In de regio Turnhout vond vandaag het bedrijfsbezoek van parlementslid Paul Van Miert en zijn medewerkster Savannah Van Dongen aan LMJ Construct plaats.

 

LMJ Construct is constructeur van voertuigen op maat. Alle mogelijke voertuigen,  een volledig  BE-gamma voor diverse sectoren en paardentransporters,  tot maatwerk trucks en trailers worden er ontwerpen en gebouwd. Ze hebben een eigen service- en onderhoudsafdeling voor diverse trucks en trailers, doen kleine aanpassingen, depannages en expertises. Inrichtingen en uitrusting van bedrijfsvoertuigen is eveneens een groeiende tak binnen het bedrijf.

Het bedrijf heeft, ondanks internationale plannen en een open blik, een sterke Kempense verankering en focus. Er wordt bewust gekozen zowel ontwikkeling als productie hier bij ons te houden.

Investeren in personeel en productvernieuwing zijn daarin uiterst belangrijk en dus niet toevallig een troef van dit polyvalente team.

De Kempense blik delen ze met Vlaams parlementslid Paul Van Miert, vast lid van de commissie Mobiliteit & Openbare Werken en dus geen vreemde in de logistieke sector.

Paul Van Miert en Savannah Van Dongen kwamen een exclusieve blik achter de schermen werpen. Niet alleen kregen ze een rondleiding in de productiehal, ook spraken ze met verschillende personeelsleden en kregen ze een inzicht in de bedrijfsprocessen.

Dit bezoek was voor beide partijen erg interessant en dus zeker voor herhaling vatbaar.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://lmjconstruct.be/paul-van-miert-op-bedrijfsstage-bij-lmj-construct">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit