Uitrustingen

Wij rusten uw bedrijfsvoertuig uit zodat alles wat u in en rond uw voertuig nodig heeft binnen handbereik is.

Wij bouwen:

  • Hydraulisch uitschuifbare bumpers voor containervervoer
  • Een vaste of demonteerbare huifopbouw op uw voertuig. De constructie wordt overdekt met een zeilkleur naar keuze.
  • Een bovenbouw op uw oplegger of bedrijfsvoertuig met schuifzeilen, schuifdak of rolzeilen.
  • Gereedschapskoffers in pvc of metaal, compartimenten, opbergkoffers onder de vrachtwagen of opbergruimtes op de laadvloer.
  • Zijdeuren of rolluik, roldeuren in bestaande wagens.
  • Bodem en ladingvasthechtsystemen, achteruitrijcamera, dakventilatoren.
  • Ramenrekken en glasdragers
  • Opstaptreden en trekhaken
Uitrustingen
bumper02bumper01bumper03

Uitrustingen

Gereedschapskoffers

LMJ Construct bouwt uw gereedschapskoffers of materiaalkoffers in PVC, aluminium, inox, of metaal. Dat kan in standaard afmetingen of volledig op maat. 0penklappend deksel, rolluik, deurvleugels, of open opbergkorven kunnen onder elk voertuig in functie van de beschikbare opbergruimte worden gemonteerd. Een compartiment of extra opbergruimte kan ook gemonteerd worden bovenop de laadvloer van de vrachtwagen, net achter de cabine of op een trailer. De afmetingen van deze opbergruimtes kunnen volledig in functie van uw wensen gemaakt worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de reglementaire afmetingen.

gereedschapskoffers
gereedschapskoffer09gereedschapskoffer10-webgereedschapskoffer11-web

gereedschapskoffers

Zijdeuren
zijdeuren03-webzijdeuren04-webzijdeuren01-web

Zijdeuren

Zijdeur monteren

In uw bestaande vrachtwagen een extra zijdeur monteren ?  LMJ kan dit voor u uitvoeren.  Tevens het monteren van een roldeur of andere toegangsluiken.  Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen.  Wij bieden u de montage inclusief het  leveren van de deur of rol, en de totale afwerking.

Bodem

Uw bedrijfsvoertuig uitrusten met extra laadvloer. Of het vernieuwen van een bestaande bodem. Bekleding van de zijwanden en bindlatten  van uw nieuw of bestaand bedrijfsvoertuig.

Bodem
bodem01-webbodem02-webbodem03-web

Bodem

Camera’s
camera01-webcamera02camera03

Camera’s

Achteruitrijcamera

LMJ rust uw bedrijfsvoertuig uit met een passende achteruitrijcamera. Met behulp van deze camera-uitrusting ziet u nooit meer iets over het hoofd.  Deze uitrusting kan gemonteerd worden in alle types voertuigen. Achteruitkijken hoeft niet meer, wij doen dit voor u.

Glasdrager

LMJ Construct kan de ramenbok of demontabele ramendragers zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van uw voertuig construeren. We kunnen deze dragers uitrusten met een opklapbare opzetplank, onderaan al dan niet voorzien van rubberen blokken. Het constructieframe wordt voorzien van rubberen profielen ter bescherming van het glas of van de ramen. De dragers zijn uitgerust met bindrailsystemen om de lading tijdens het transport te zekeren.

Glasdragers
glasdrager08glasdrager06glasdrager07

Glasdragers

Huifopbouw
huifopbouw11huifopbouw06huifopbouw07

Huifopbouw

Huifopbouw of schuifzeilen

Uw bestaande oplegger, aanhangwagen of bedrijfsvoertuig uitrusten met een nieuwe bovenbouw?

Afbeelding van een Krone oplegger die door LMJ extra uitgerust is met huifopbouw op de nek van de zwanenhalstrailer.

Een stevige constructie vervolledigd met een dakzeil en schuifgordijnen. Het achterzeil is een oprolzeil

Uitvoering conform COC-certificaat betreffende opbouwrichtlijnen van de merkfabrikant.

Uw bestaande oplegger, trailer, aanhangwagen of bedrijfsvoertuig uitrusten met een huifopbouw? Of een schuifzeil opbouw constructie,  met een vast dak of een schuifdaksysteem, of een huifconstructie waarbij de volledige opbouw naar voor of achter kan worden geschoven? Dit kan LMJ voor u uitvoeren,  voor duurzaam en intensief gebruik voor verschillende transporttoepassingen zodat u een ideale combinatie & uitvoering bekomt. ADR uitvoering, geïsoleerde schuifzeilen, snel sluitsysteem, versterkte bache met stalen of aluminium lamellen,  zijdelings sluitsysteem, loopwieltjes bovenaan, aanspangespen onderaan,

Een vaste of demonteerbare huifopbouw ?  De huif kan oprolbaar zijn in 4 delen. Het zeil is afsluitbaar of  vergrendelbaar door zeilhaken aan het zeilrek, met bacherekken, tourniques of met Tir-lint.

Hydraulisch uitschuifbare bumper

Vrachtwagens voor containervervoer moeten een bumper hebben die zichtbaar blijft, ook als de vrachtwagen een grote container of lading vervoert.

Veel van onze LMJ-klanten hebben containers in verschillende afmetingen. Uiteraard is het niet doenbaar een vrachtwagen per container aan te kopen.

LMJ biedt hiervoor een praktische, goedkope en veilige oplossing aan: de hydraulisch uitschuifbare bumper.

Zodra een container op de vrachtwagen staat die langer is dan het chassis moet de bumper naar achteren kunnen gebracht worden.

Zo blijven verlichting, signalisatie en nummerplaat correct zichtbaar. Niet alleen is dit veiliger, het is ook een wettelijke verplichting sinds kort.

Bumper
bumper02bumper01bumper03

Bumper

Trappen
trap01-webtrap02-webtrap03-web

Trappen

Trap

Opstaptrede onder de achterdeuren van uw laadbak.  Of een klaptrap onder de zijdeur, bieden comfort.  LMJ kan voertuigen uitrusten met diverse soorten tredes en uitschuiftrappen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trekhaken
trekhaak02-webtrekhaak04-webtrekhaak05-web

Trekhaken

Trekhaak

Het uitrusten van uw bedrijfsvoertuig en vrachtwagen met trekhaak voor de aankoppeling van een aanhangwagen of dieplader.

Ladingzekering

Neem geen enkel risico in veiligheid. Is jouw vrachtwagen niet volledig uitgerust?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor levering en montage van bindrails, ladingstangen, vloerringen, sjorogen of andere producten voor uw bedrijfsvoertuig.  Alles wat nodig is om je lading van A naar B te brengen. Compleet, ongeschonden, veilig en op een prettige manier. Voor zowel klant als chauffeur. Alle vervoerde ladingen moeten vastgezet worden, ongeacht het afgelegde traject, en dat om de personen die betrokken zijn bij het laden, het lossen en het besturen van het voertuig – maar ook de andere weggebruikers, voetgangers, de lading en het voertuig op zich te beschermen.

Ladingzekeringen
ladingzekerheid07ladingzekerheid05ladingzekerheid06

Ladingzekeringen

Dakventilatoren
dakventilator01-webdakventilator02-webdakventilator03-web

Dakventilatoren

Dakventilatoren

Nog teveel mensen zijn zich er niet van bewust dat de temperatuur in een afgesloten wagen pijlsnel de hoogte kan ingaan tijdens een zomerse dag.

Je raampje openzetten terwijl je snel boodschappen gaat doen is niet voldoende. Een elektrische dakventilator is dat wel. Deze heeft een aerodynamische vorm en kan in de voertuigkleur gelakt worden. Het elektrisch gedeelte is voorzien van een 3-standen schakelaar: blazen, zuigen en uitschakelen.

Een dakventilator is echter niet alleen geschikt om uw voertuig van frisse lucht te voorzien voor bijvoorbeeld uw huisdier, maar kan eveneens de ruimte fris houden tijdens transport van gekoelde producten.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.