Uitrustingen

Wij rusten uw bedrijfsvoertuig uit zodat alles wat u in en rond uw voertuig nodig heeft binnen handbereik is.

Wij bouwen:

  • Een vaste of demonteerbare huifopbouw op uw voertuig. De constructie wordt overdekt met een zeilkleur naar keuze.
  • Gereedschapskoffers in pvc of metaal, compartimenten, opbergkoffers onder de vrachtwagen of opbergruimtes op de laadvloer.
  • Ramenrekken en glasdragers
  • Opstaptreden en trekhaken
Uitrustingen
uitrusting10-webuitrusting11-webOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uitrustingen

Gereedschapskoffers

LMJ Construct bouwt uw gereedschapskoffers of materiaalkoffers in PVC, aluminium, inox, of metaal. Dat kan in standaard afmetingen of volledig op maat. 0penklappend deksel, rolluik, deurvleugels, of open opbergkorven kunnen onder elk voertuig in functie van de beschikbare opbergruimte worden gemonteerd. Een compartiment of extra opbergruimte kan ook gemonteerd worden bovenop de laadvloer van de vrachtwagen, net achter de cabine of op een trailer. De afmetingen van deze opbergruimtes kunnen volledig in functie van uw wensen gemaakt worden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de reglementaire afmetingen.

gereedschapskoffers
gereedschapskoffer09gereedschapskoffer10-webgereedschapskoffer11-web

gereedschapskoffers

Zijdeuren
zijdeuren03-webzijdeuren04-webzijdeuren01-web

Zijdeuren

Zijdeur monteren

In uw bestaande vrachtwagen een extra zijdeur monteren ?  LMJ kan dit voor u uitvoeren.  Tevens het monteren van een roldeur of andere toegangsluiken.  Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen.  Wij bieden u de montage inclusief het  leveren van de deur of rol, en de totale afwerking.

Bodem

Uw bedrijfsvoertuig uitrusten met extra laadvloer. Of het vernieuwen van een bestaande bodem. Bekleding van de zijwanden en bindlatten  van uw nieuw of bestaand bedrijfsvoertuig.

Bodem
bodem01-webbodem02-webbodem03-web

Bodem

Camera’s
camera01-webcamera02camera03

Camera’s

Achteruitrijcamera

LMJ rust uw bedrijfsvoertuig uit met een passende achteruitrijcamera. Met behulp van deze achteruitrijcamera uitrusting zorgt ervoor dat u nooit meer iets over het hoofd ziet.  Deze uitrusting kan gemonteerd worden in alle types voertuigen. Achteruitkijken hoeft niet meer, wij doen dit voor u.

Glasdrager

LMJ Construct kan de ramenbok of demontabele ramendragers zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van uw voertuig construeren. We kunnen deze dragers uitrusten met een opklapbare opzetplank, onderaan al dan niet voorzien van rubberen blokken. Het constructieframe wordt voorzien van rubberen profielen ter bescherming van het glas of van de ramen. De dragers zijn uitgerust met bindrailsystemen om de lading tijdens het transport te zekeren.

Glasdragers
glasdrager06glasdrager05glasdrager07

Glasdragers

Huifopbouw
huifopbouw01-webhuifopbouw02-webhuifopbouw03-web

Huifopbouw

Huifopbouw

Alle geconstrueerde open laadbakken kunnen worden voorzien van een vaste of demonteerbare huifopbouw. De huif kan oprolbaar zijn in 4 delen. Het zeil is afsluitbaar of  vergrendelbaar door zeilhaken aan het zeilrek, met bacherekken, tourniques of met Tir-lint.

Trap

Opstaptrede onder de achterdeuren van uw laadbak.  Of een klaptrap onder de zijdeur, bieden comfort.  LMJ kan voertuigen uitrusten met diverse soorten tredes en uitschuiftrappen.

Trappen
trap01-webtrap02-webtrap03-web

Trappen

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Trekhaken
trekhaak02-webtrekhaak03-webtrekhaak04-web

Trekhaken

Trekhaak

Het uitrusten van uw bedrijfsvoertuig en vrachtwagen met trekhaak voor de aankoppeling van een aanhangwagen of dieplader.

Ladingzekering

Neem geen enkel risico in veiligheid. Is jouw vrachtwagen niet volledig uitgerust?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor levering en montage van bindrails, ladingstangen, vloerringen, sjorogen of andere producten voor uw bedrijfsvoertuig.  Alles wat nodig is om je lading van A naar B te brengen. Compleet, ongeschonden, veilig en op een prettige manier. Voor zowel klant als chauffeur. Alle vervoerde ladingen moeten vastgezet worden, ongeacht het afgelegde traject, en dat om de personen die betrokken zijn bij het laden, het lossen en het besturen van het voertuig – maar ook de andere weggebruikers, voetgangers, de lading en het voertuig op zich te beschermen.

Ladingzekeringen
ladingzekering01-webladingzekering02-webladingzekering03-web

Ladingzekeringen

Dakventilatoren
dakventilator01-webdakventilator02-webdakventilator03-web

Dakventilatoren

Dakventilatoren

Nog teveel mensen zijn zich er niet van bewust dat de temperatuur in een afgesloten wagen pijlsnel de hoogte kan ingaan tijdens een zomerse dag.

Je raampje openzetten terwijl je snel boodschappen gaat doen is niet voldoende. Een elektrische dakventilator is dat wel. Deze heeft een aerodynamische vorm en kan in de voertuigkleur gelakt worden. Het elektrisch gedeelte is voorzien van een 3-standen schakelaar: blazen, zuigen en uitschakelen.

Een dakventilator is echter niet alleen geschikt om uw voertuig van frisse lucht te voorzien voor bijvoorbeeld uw huisdier, maar kan eveneens de ruimte fris houden tijdens transport van gekoelde producten.

Partners

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.