FGM Trailers

Nieuw: vanaf heden ook exclusieve verdeler van het merk FGM trailers

Het Italiaanse FGM is opgericht in 1964 door de familie Marcoccia en produceert diepladers voor het transport van zware voertuigen.

Uitschuifbaar & lage laadplatform trailers voor bijzonder hoge en lange machines, om voertuigen, trucks & bus te transporteren

Een trailer met eersteklas technieken en componenten ontworpen om krachtige prestaties te bieden voor het vervoeren of depanneren  van grote & zware, nieuwe, herstelde of geaccidenteerde voertuigen. nl. vrachtwagens, autobussen,  grond- en bouwmachines

De FGM trailers hebben maximale manoeuvreerbaarheid dankzij  Tridec Tritronic hydraulisch stuursysteem,  onafhankelijk hydraulisch platform en een intelligent ontwerp/resultaat  voor maximaal laadgemak bij berging en transport

Over FGM TRAILERS

Vanaf de jaren 80 specialiseerde het bedrijf zich in de productie van diepladers voor het transport van zware voertuigen zoals trekkers, kapotte opleggers, bussen en nog veel meer.

Tot nu toe wordt FGM gerund door de derde generatie van de Marcoccia-familie en vindt de productie plaats in Frosinone, nabij Rome.

Het bedrijf put uit 60 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en verkoop van opleggers om klanten op maat gemaakte oplossingen te bieden voor hun transportbehoefte.

De gehele productieketen wordt intern uitgevoerd, wat zich vertaalt in uitstekende kwaliteit en tijdige productverbeteringen. Procesoptimalisatie en betrouwbaarheid worden gegarandeerd door de competentie van een hoogopgeleid team en het gebruik van state-of-the-art apparatuur.

Samenwerking met LMJ

FGM Trailers draagt de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Deze kwaliteit en de daarbij behorende service kan LMJ waarborgen. Als officieel dealer voor België is LMJ daarom het aanspreekpunt voor Belgische klanten van FGM Trailers.

Aanbod FGM Trailers

Wenst u een nieuw product van FGM Trailers aan te schaffen? Dan bent u bij LMJ aan het juiste adres. Neem contact met ons op en bekijk hier het aanbod van FGM Trailers.

FGM trailers – depanneren en transporteren van hoge & zware voertuigen oa vrachtwagens, autobussen …

Diepladers om elk wegnoodgeval te transporteren, om hoge en zware voertuigen te vervoeren, voor bussen en autocars, voor oogstmachines bouw en hijsmiddelen, spoorvoertuigen trams treinen en voor militair materieel .
Intelligent ontworpen Opleggers van 2 tot 5 assig, met een lage bodemvrijheid, telescopische chassis, stuursysteem, uitgebreid sjorsystemen, oprijplaten, afdekmogelijkheden en maatwerk volgens transport behoeften.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.