Trailers Rijbewijs CE

Bouwaanhangwagens, kippers en opleggers

LMJ Construct brengt Duitse bouwaanhangwagens en opleggers naar België  en gaat  een bijzondere samenwerking aan, dit keer met het Duitse Humbaur. Die firma is internationaal gekend voor haar enorm uitgebreide aanbod aan bouwaanhangwagens en diepladers voor het vervoer van zware machines of materialen. LMJ Construct zal deze trailers exclusief op de Belgische markt invoeren en brengt hiermee een oplossing voor firma’s die actief zijn als aannemer, grondwerker, bestratingswerker of als ondernemer in de tuinbouw of schrijnwerkerij.

Efficiënter  beschikbare voertuigen voor klanten

“Ook deze samenwerking kadert in onze vernieuwde positionering: we willen een uniek aanspreekpunt vormen op vlak van bedrijfsvoertuigen voor de vakman,”

“Tot voor kort focusten wij vooral op zelf geconstrueerde maatwerk trucks en trailers. De bouw van maatwerk opleggers voor het vervoer van zware materialen vergt echter hele lange doorlooptijden dit ook omwille van  homologaties en keuringen van deze voertuigen. Die tijd hebben onze klanten vaak niet. Door de samenwerking met Humbaur kunnen we onze klanten naast  het LMJ  gamma van diverse BE-trailers, ook gestandaardiseerde  producten aanbieden die al conform alle normeringen zijn.”

Eerder ging LMJ Construct een exclusieve samenwerking aan met het Poolse Konar.  Konar is gekend voor tandem aanhangwagens, opleggers & volume combinaties voor expeditietransport. Beide samenwerkingen kaderen in de visie om voor elke vakman het juiste bedrijfsvoertuig te kunnen aanbieden.

Bouw aanhangwagens en opleggers
bouwaanhangwagen05bouw26bouw23

Bouw aanhangwagens en opleggers

Bouwaanhangwagens & Kippers

Al meer dan drie decennia lang behoren wij tot de toonaangevende producenten van aanhangwagens voor auto’s. Sinds
de oprichting hebben al meer dan 750.000 aanhangwagens
onze bedrijfsterreinen verlaten.

Diepladers
dieplader02dieplader01dieplader03

Diepladers

Diepladers

LMJ Construct brengt Duitse diepladers en opleggers naar België en gaat een bijzondere samenwerking aan met Humbaur. Die firma is internationaal gekend voor haar enorm uitgebreide aanbod  diepladers voor het vervoer van zware machines of materialen. LMJ Construct zal deze trailers exclusief op de Belgische markt invoeren en brengt hiermee een oplossing voor firma’s die actief zijn als aannemer, grondwerker, bestratingswerker of als ondernemer in de tuinbouw of schrijnwerkerij.

Diepladers: brochure Humbaur Dieplader en dieplader met oplegger

Solide en duurzaam – dat moet een aanhanger zijn.Wij bereiken dit doel door uitstekende onderdelen en eersteklas afwerking. Voordat wij een aanhangwagen leveren, controleren wij deze van kop tot teen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Expeditie transportaanhangwagens

LMJ Construct werkt samen met Schmitz en  Krone. Eerder ging LMJ Construct een exclusieve samenwerking aan met het Poolse Konar.  Konar is Europees gekend voor de bouw van trailers met huifopbouw, specifiek expeditie voertuigen voor volume transport. De voertuigen van Konar zijn vooral in de Scandinavische landen erg in trek, en zullen vanaf nu door LMJ Construct exclusief op de Belgische markt worden ingevoerd.

expeditie transportaanhangwagens
expeditie04expeditie05-webexpeditie14-web

expeditie transportaanhangwagens

Multifunctionele aanhangwagens
multifunctioneel03multifunctioneel02multifunctioneel01

Multifunctionele aanhangwagens

Multifunctionele aanhangwagens

LMJ Construct kan indien géén standaard marktaanbod beschikbaar is, eventueel een specifiek voertuig realiseren.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.