Vanhout.pro vertrouwt op LMJ voor de inrichting van zijn bedrijfsvoertuigen

Vanhout.pro uit Turnhout is een bouwonderneming actief in nieuwbouw, renovatie- en interieurprojecten. Hun twee kerncompetenties – algemene bouw en interieur – zetten ze bij voorkeur in voor de realisatie van projecten met een grote complexiteit en hoge kwaliteitseisen.

Stef Verheyen is verantwoordelijke magazijn, materieel & logistiek bij Vanhout.pro.

“Wij bouwen vooral voor de industrie, maar zijn ook sterk in o.a. kantoorbouw en de meer complexere en uitdagende projecten. Op vlak van interieur realiseren wij maatmeubilair voor de zorgsector maar ook voor kantoren, scholen en openbare gebouwen.

Onze mensen vervoeren heel wat elektrische handgereedschappen, toestellen en andere toebehoren naar de verschillende werven. Al dat materiaal moet steeds gemakkelijk bereikbaar zijn.

Voor de inrichting van ondertussen een 10-tal bedrijfsvoertuigen deden wij beroep op LMJ Construct. Zij werden ons aangeraden door een garage. We weten wat we willen door eerdere ervaringen en aanbevelingen. De inrichting van onze voertuigen wordt opgebouwd in modules die voor ons eerst uitgetekend worden. Voor ons is het belangrijk dat de achteringang en het midden van de laadvloer vrij toegankelijk blijft, zodat er in het voertuig ook plaats is om eventueel langere materialen te vervoeren. We proberen om de inrichtingen van onze voertuigen per afdeling uniform te maken. Zo hebben we een standaardinrichting voor de interieurafdeling en een andere voor de bouwafdeling.

Door het gebruik van standaard metalen modules i.p.v. de houten kasten en schabben van vroeger sparen we heel wat gewicht. De inrichting is ergonomisch en gebruiksvriendelijk voor onze werknemers, al het materiaal kan steeds netjes & ordelijk opgeborgen worden. We werken graag met LMJ: we krijgen altijd een duidelijke offerte en de plaatsing wordt steeds goed uitgevoerd.”

Vanhout.pro
vanhoutpro06vanhoutpro01vanhoutpro02

Vanhout.pro

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.