Transportvloot Coolen Installatietechniek functioneel uitgebreid

Transportvloot Coolen Installatietechniek functioneel uitgebreid

LMJ Construct breidde de bestaande transportvloot van Coolen Installatietechniek uit met een mobiele werkplaats en een nieuwe aanhangwagen die makkelijk aan de bestaande vrachtwagen gekoppeld kan worden. Coolen Installatietechniek uit Arendonk is actief in sanitair, verwarming, dakgoten en EPDM daken.

“We beschikten over een vrachtwagen met open laadbak. LMJ Construct construeerde voor ons een gesloten afzetlaadbak die moest dienen als mobiel magazijn en als mobiele werkplaats”, zegt Bart Coolen. “We transporteren de mobiele werkplaats naar werven waar we sanitair, verwarming, dakgoten en EPDM daken installeren. Dat transport gebeurt via onze open laadbak. Hiertoe bracht LMJ Construct op de laadvloer de nodige voorzieningen aan. De mobiele werkplaats blijft gedurende het hele project aanwezig op de werf, zodat onze vakmensen over alle benodigde onderdelen en gereedschappen kunnen beschikken.”

Daarnaast leverde LMJ Construct ook nog een nieuwe aanhangwagen van het merk Humbaur waarmee het bedrijf machines vervoert. Coolen Installatietechniek opteerde voor een 14-tonse middenas aanhangwagen met een laadcapaciteit van 9 ton. Die biedt LMJ ook aan, naast het standaard gamma van aanhangwagens en opleggers voor vrachtwagens.   Deze Humbaur aanhangwagen kan makkelijk gekoppeld worden aan de bestaande vrachtwagen. Hij is uitgerust met brede oprijrampen voor het transport van de hoogtewerkers en minigraver.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://lmjconstruct.be/transportvloot-coolen-installatietechniek-functioneel-uitgebreid">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit