Solliciteren bij LMJ

Vacature mecanicien opleggers en aanhangwagens

In Turnhout vinden we LMJ Construct. Al meer dan 12 jaar lang biedt de firma aanhangwagens, opleggers en diepladers aan voor de vakman of transporteur die op zoek is naar meer dan enkel de aankoop van een product. Het professioneel team van LMJ Construct onderhoudt, herstelt en staat klaar ter depannage wanneer nodig. Je hebt het door. Dit is niet your average monteurwerkje – hier draait het rond mechaniek-lovers die geen schrik hebben om zich vuil te maken en op interventie uit te trekken.

Je functie

Als mecanicien sta je in voor het herstellen van diepladers. Je weet hoe je technische problemen opspoort en eraan begint om ze te verhelpen.

Zowel op vlak van elektrische, mechanische en hydraulische systemen kan jij je mannetje of vrouwtje staan.

Daarnaast is jouw technische hulp en kennis ook op de baan nodig. Is er ergens nood aan een depannage? Dan schiet jij te hulp ter plaatse!

Je profiel

Je hebt reeds ervaring met het herstellen van getrokken materieel. Heb je daarbovenop ook al een rijbewijs C(E) dan is dit zeker een plus maar niet noodzakelijk.

Je begrijpt dat dringende interventies zich soms wel eens na kantooruren durven afspelen. Sporadisch blijf je eens wat langer op post, al is dit eerder uitzondering dan regel.

Een acuut probleem on the road verhelpen, vraagt vaak om een tikkeltje (lees: een hele tikkel) zelfredzaamheid en creativiteit. Bij jou brandt de lamp als het op slimme en snelle oplossingen aankomt.

Je bent er niet vies van om vies te worden. Een overall vol smeer? Daar hebben wij een wasmachine voor.

Mechanica is jou met de paplepel ingegoten. ‘Passie’ is misschien een melig woord, maar dat is eigenlijk wel wat we bedoelen.

Ons aanbod

Een voltijds contract zonder ploegenstelsel. Toch een voor- of namiddag vrij nodig? Dit wordt zonder problemen geregeld. ‘Geven en nemen’ vinden ze hier een mooi principe ☺

Loon naar werken, met daarnaast een 13de maand, ecocheques, maaltijdcheques, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering.

Een nauwe samenwerking op de werkvloer zorgt ervoor dat je terechtkomt in een toffe kliek die sterk aan elkaar hangt.

Een vrije manier van werken waarbinnen je zelf je technische werkwijze kiest. Als het werkt, dan werkt het ☺

Wil je de nodige overuren maken? Dan wordt dit zeker beloond!

Je werkt hier met eersteklas materiaal zodat je je job goed kan uitvoeren. Over optimale en ergonomische werkomstandigheden gesproken…

Solliciteer nu!

Naam(Vereist)
Beschrijf hier je werkervaring, je eventuele wensen, ...
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.