Roggen Transport bolt nog beter door LMJ

Transport Roggen (Houthalen-Helchteren) is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in nationaal koeltransport en internationaal bulktransport. Je ziet hen o.a. rijden voor Lidl waarbij zij instaan voor de bevoorrading van de winkels, en voor Corral.

Guy Roggen is zaakvoerder en regelt alle administratieve zaken.

“Wij staan 7 dagen op 7 in voor de distributie van onze klanten. Onze vrachtwagens, vooral dan onze koelopleggers, rijden dag en nacht en mogen dus zo weinig mogelijk uitvallen.

Om dat mogelijk te maken is regelmatig onderhoud noodzakelijk: de laadkleppen moeten goed doorgesmeerd worden, alle bewegende delen aan onze vrachtwagens, de remmen en de luchtvering dienen op regelmatige tijdstippen nagekeken te worden.

Vorig jaar hadden wij heel wat schade aan onze vrachtwagens. Laadkleppen waren door een vorige leverancier niet goed gemonteerd en dus ging ik op zoek naar een partner die niet alleen laadkleppen kon monteren, maar ook vertrouwd was met al het technische van opleggers zelf.

Zo kwam ik bij LMJ Construct terecht. Een aantal van onze opleggers moest nagekeken worden, laadkleppen moesten opnieuw gemonteerd en trailers dienden verstevigd te worden. We begonnen met één oplegger, maar ondertussen heeft LMJ ze allemaal verstevigd. LMJ Construct monteerde ook een laadklep op een nieuwe oplegger en ondertussen is er nog een nieuwe oplegger onderweg naar hen.

De mensen van LMJ Construct beheersen hun vak, en wij zijn zeker dat onze opleggers correct gemonteerd en onderhouden worden.”

Roggen Transport
roggen03roggen01roggen02

Roggen Transport

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.