Renovatie en verfraaiingswerken

U beschikt over een bestaand voertuig dat gerenoveerd of deels verfraaid dient te worden? Is uw huidige truck of trailer niet in uw bedrijfskleuren, of net verouderd en niet meer hedendaags? U heeft een tweedehands voertuig aangeschaft? Dan kunnen wij uw bestaande vrachtwagen, oplegger en/of aanhangwagen verfraaien en  renoveren.

Renovatie
renovatie12renovatie09renovatie07

Renovatie

Herstellingen
herstelling01herstelling02herstelling03

Herstellingen

Alle schadeherstellingen aan bedrijfsvoertuigen

De service afdeling van LMJ Construct is specialist in alle herstellingen, renovatie en transformaties aan bedrijfsvoertuigen, aanhangwagens voor vrachtwagens en opleggers. Voor elk schadeherstel of iedere renovatie van uw bedrijfsvoertuig kunt u bij ons vakkundig team terecht, ondersteund door uitgebreide kennis & ervaring in het repareren van transportvoertuigen zowel aan het chassis (mechaniek en techniek) als aan de carrosserie (koetswerkopbouw en renovaties)

Carrosserie- en spoedherstellingen van ongevalschades aan truck, trailers en bedrijfsvoertuigen.

Ook als het snel moet gaan, staat LMJ Construct steeds voor u klaar. Gaat het om een kleine schade of accident aan uw bedrijfsvoertuig of transportmiddel? Dan zetten wij alles op alles om u zo snel mogelijk verder te helpen, zodat u weer snel de baan op kunt.

Naast schadeherstel en carrosserieherstellingen is LMJ ook actief in het overbouwen van laadbakken. Demonteren van een bestaande laadbak en deze hermonteren op een andere of nieuwe vrachtwagen of op een nieuwe oplegger-aanhangwagen chassis is mogelijk.

Verbouwingswerken en renovaties, diverse uitrustingen aan bestaande transportvoertuigen zijn veelvuldige acties van LMJ. 2de hands, occasie of operationele vrachtwagens, aanhangwagens en opleggers kunnen mits een kleine aanpassing terug productief zijn voor nieuwe transportdoeleinden. Voor bijkomende of nieuwe transporttoepassingen worden uw bestaande voertuigen verbouwd en aangepast.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.