Opbouw

Afzetlaadbak

Met een afzetlaadbak kan een laadbak afgezet worden op een plaats naar keuze. Kiest u voor een manueel afzetbare laadbak d.m.v. uitdraaibare steunvoeten, voor een pneumatisch afzetbare bak d.m.v. de luchtvering of voor een hydraulisch afzetbare laadbak d.m.v. elektrisch pompgroep en de nodige hydraulische drukcilinders? Diverse afmetingen, gewichten en uitvoeringen voor afzetlaadbakken zijn mogelijk: open, gesloten, huifbopbouw, schuifzeilen, containers.

Afzetlaadbakken
afzetlaadbak11-webafzetlaadbak10-webafzetlaadbak09-web

Afzetlaadbakken

Video

Gesloten laadbak

Kiest u voor een gesloten laadbak? Dan hebben we een waaier aan mogelijkheden voor u klaarstaan. Bij de gesloten laadbak kan u nog eens kiezen uit aluminium, polyester, schuifzeilen of geïsoleerde laadbakken, afhankelijk van uw te transporteren goederen.

Aluminium laadbak

Een volledige aluminium opbouw, inclusief subframe, voor een optimaal behoud van uw nuttig laadvermogen.

Aluminium laadbakken
aluminium09-webaluminium10-webaluminium12-web

Aluminium laadbakken

Polyester

Een licht isolerende laadbak. Deze bestaat uit één paneel, zonder naden, die makkelijk in onderhoud en goed bestand tegen deuken is. Hierdoor wordt uw wagen toepasbaar voor het transport van medicamenten, bakkerijproducten, linnen en zoveel meer. Deze laadbak is uiterst geschikt voor koeltransport.

Een polyester laadbak is de ideale carrosserie voor het vervoeren van lading op pallets. De gladde, egale wanden zorgen ervoor dat er niets blijft haken bij het laden of lossen.. Het voordeel van polyester is dat de wanden zowel van binnen als van buiten naadloos zijn. Van binnen dus makkelijk en snel schoon te maken en van buiten een uitstekende ondergrond voor uw reclame-uitingen. LMJ Construct installeert deuren op plaatsen waar u het wilt, en zorgt voor een afwerking naar uw smaak met vastzetsystemen, laadkleppen en gereedschapskisten op uw maat en volgens uw wensen.

Polyester
polyester12-webpolyester13-webpolyester14-web

Polyester

Schuifzeil
schuifzeil07-webschuifzeil06-webschuifzeil05-web

Schuifzeil

Schuifzeil

Dankzij een schuifzeil kan u niet enkel achteraan, maar ook aan de zijkant laden. Het is uiterst gemakkelijk en multifunctioneel in gebruik.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open laadbak

In het gamma van de open laadbakken zijn de mogelijkheden eveneens eindeloos. Ze kunnen gecombineerd worden met een materiaalkast achter de cabine, met manuele of hydraulisch bediende oprijrampen, en ruimte voor een laadkraan, enz…

Tevens een kipinstallatie is mogelijk waardoor laadbakken achterwaarts of zijwaarts kunnen kippen.

Open laadbakken
openlaadbak02-webopenlaadbak03-webopenlaadbak04-web

Open laadbakken

Partners

Note: Carousel will only load on frontend.
Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.