LMJ servicepartner van Cleanlease, zowel voor, tijdens als na de Coronacrisis

Cleanlease is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het reinigen en verhuren van textiel voor ziekenhuizen, zorginstellingen en voor de hospitality branche. Ze verzorgen jaarlijks ruim 100 miljoen kilo wasgoed voor meer dan 700 klanten in zowel België als Nederland. Cleanlease bedient haar cliënteel vanuit meerdere vestigingen verspreid over de hele Benelux, en dit vergt natuurlijk uitgekiende, efficiënte logistieke processen. Een goed onderhouden wagenpark speelt hierbij een belangrijke rol. Voor het onderhoud en de herstellingen aan de trailers doet Cleanlease Hoogstraten beroep op LMJ Construct.

Jan Vervecken is Transportverantwoordelijke bij Cleanlease Hoogstraten.

“Ik ben verantwoordelijk voor de leveringen bij onze klanten. Tegelijkertijd zorg ik ervoor dat ons wagenpark in orde blijft en maximaal inzetbaar is.

Regelmatig onderhoud voorkomt veel problemen onderweg. Hierdoor moeten we minder vaak onnodig dure en tijdrovende depannages organiseren. Bovendien voorkomen we met een goed onderhoud wagenpark ook onnodige ontevredenheid bij ons cliënteel.

Bij Cleanlease zijn we volop bezig om ons wagenpark ter vernieuwen. Daarom moeten er, naast het gewone onderhoud, ook andere zaken gebeuren, zoals herstellingen aan laadvloeren, wanden, ophanging,  verlichting, elektriciteit, of moeten er eens technische problemen zoals met de laadlift opgelost worden.

Hiervoor doen we beroep op LMJ Construct. Zij kennen onze noden en spelen hier heel flexibel op in. Zelfs zaterdagwerk is mogelijk. Met Carl en Rik kan je goede afspraken maken. De belangrijkste reden waarom ik graag met het LMJ-team samenwerk is het feit dat het vakmensen zijn. Zij kennen hun metier. Indien een voertuig met een bepaalde klacht bij hen binnen geweest is, is het ongebruikelijk dat we nadien nog een keer voor hetzelfde probleem terug moeten.”

Cleanlease
cleanlease05cleanlease01cleanlease02

Cleanlease

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.