LMJ levert driezijdenkipper aan vakman

Deze ’black beauty’ staat klaar voor oplevering. Deze driezijdenkipper is zowel voor de tractor als voor de vrachtwagen geschikt, naar wens van de klant. De zijborden zijn duurzaam gegalvaniseerd en vervolgens gelakt in de bedrijfskleur van onze klant, die actief is in de grondsector en het bouwrijp maken van terreinen en klinkerwerken. Hij kan perfect een minigraver op de trailer rijden via de handige oprijrampen die nadien netjes onder de vloer opbergen. Het slimme Wabco smartboard laat toe onder andere altijd te controleren op gewichten en correcte lading.

Als je deze multifunctionele aanhanger graag vrijblijvend komt bekijken voor hij écht vertrekt, mag je gerust een afspraak maken via Carl : 014/400 180.

We leverden dit soort aanhangers eerder al aan klanten in de bouwsector  die nog steeds gelukkig zijn met hun keuze voor dit werkpaardje. We durven de dakwerkers, grondverzetters, bouwvakkers en slopers onder ons dus met een gerust hart zo eentje aanraden. Ook als je liever een lichter of zwaarder model hebt dan deze 18-tonner, hebben wij voorstellen.

Driezijdenkipper
driezijdenkipper06driezijdenkipper01driezijdenkipper02

Driezijdenkipper

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.