LMJ Construct uit Turnhout en het Poolse Emtech slaan de handen in elkaar

Het bedrijf LMJ Construct uit Turnhout is een 3e generatie familiebedrijf dat actief is in de sector van aanhangwagens, diepladers en opleggers. Naast de aankoop en verkoop van deze voertuigen kan je ook bij hen terecht voor service, onderhoud, herstellingen en zelfs renovatie van trailers.

Vanaf april zal hun gamma verder uitbreiden en kunnen ze zich exclusieve verdeler van het merk Emtech noemen.

Emtech is een Poolse producent en ontwikkelaar van aanhangwagens en opleggers voor tuin-, grond- & bouwmachines en voor het transport van goederen. Hun producten zijn zeer populair in Scandinavië en het Midden-Oosten. Het bedrijf was al langer op zoek naar een verdeler van hun merk in de BeNeLux.

Bij het maken van de keuze van verdeler ging het Poolse Emtech niet over één nacht ijs. Tijdens hun zoektocht gingen ze in gesprek met LMJ Construct, het Kempense familiebedrijf uit Turnhout. “De klik met Emtech was er meteen.” Zegt Rik van Gorp, hoofd techniek van LMJ Construct. “We hebben hun machines en productieproces in Polen grondig onderzocht. Tijdens deze inspectierondes zagen we dat Emtech enorm veel belang hecht aan kwaliteit, en daar staan wij ook voor. Zeker hun focus op het constant verbeteren van hun productieproces sprong in het oog. We zijn dan ook zeer trots dat wij uiteindelijk hun exclusieve partner zijn geworden.”

…………

 

Lees het volledige nieuwbericht in – Made-in

Emtech
emtech07emtech01emtech02

Emtech

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.