LMJ Construct brengt Duitse bouwaanhangwagens en opleggers naar België

LMJ Construct (Turnhout) gaat opnieuw een bijzondere samenwerking aan, dit keer met het Duitse Humbaur. Die firma is internationaal gekend voor haar enorm uitgebreide aanbod aan bouwaanhangwagens en diepladers voor het vervoer van zware machines of materialen. LMJ Construct zal deze trailers exclusief op de Belgische markt invoeren en brengt hiermee een oplossing voor firma’s die actief zijn als aannemer, grondwerker, bestratingswerker, schrijnwerker of als ondernemer in tuin- of wegenbouw.

Efficiënter  beschikbare voertuigen voor klanten

“Ook deze samenwerking kadert in onze vernieuwde positionering: we willen een uniek aanspreekpunt vormen op vlak van bedrijfsvoertuigen voor de vakman,” zegt Carl Van Gorp. “Tot voor kort focusten wij vooral op zelf geconstrueerde maatwerk trucks en trailers. De bouw van maatwerk opleggers voor het vervoer van zware materialen vergt echter hele lange doorlooptijden dit ook omwille van  homologaties en keuringen van deze voertuigen. Die tijd hebben onze klanten vaak niet. Door de samenwerking met Humbaur kunnen we onze klanten naast  het LMJ  gamma, ook gestandaardiseerde  producten aanbieden die al conform alle normeringen zijn.”

Goed gevuld orderboek

Dat de zaken goed gaan voor LMJ Construct, dat trucks, trailers en bedrijfsvoertuigen voor de vakman aanbiedt, is mede dankzij het groot aanbod van de mogelijke oplossingen voor bedrijfsvoertuig voor grond- & wegenwerkers. “Er is net een groot order binnen voor verschillende exemplaren van onze Navvygator, een kortgekoppelde LMJ trailer, voor het transport van knikmopsen en ander materiaal en werktuigen. Onze Navvygator truck heeft een laadvermogen van 3,2 ton en is bestuurbaar met een BE-rijbewijs. Daarnaast hebben we ook reeds klanten voor aanhangwagens en diepladers voor vrachtwagens van het  merk  Humbaur, voor het transporteren van machines en materialen tot 30 ton, dit uiteraard met rijbewijs CE,” aldus Carl Van Gorp.

Humbaur
humbaur06humbaur01humbaur02

Humbaur

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.