LMJ breidt het gamma verder uit!

LMJ Construct breidt het gamma uit met nieuwe schamel- & middenasaanhangwagens!

Als specialist in aanhangwagens, kippers & diepladers voor de transporteur en vakman, weten wij goed wat leeft in die sectoren.

Onze klanten in grond- & wegenwerken, de bouw- of afvalsector, of bijvoorbeeld in de tuinaanleg hebben nood aan degelijke trailers & diepladers.

Uw aanhangers moeten grond, machines, containers of andere zware ladingen optimaal kunnen vervoeren. Veilig, degelijk en praktisch.

Met ons nieuwe merk Scorpion, brengen we zowel schamelaanhangwagens als middenasaanhangwagens op maat met twee, drie en zelfs vier assen.

De tridem heeft drie assen in het midden en biedt meer laadvermogen. Iets waar veel vraag naar is vanuit onze Vlaamse klanten.

De schamelaanhangwagen is een type met trekdriehoeksdissel en (dubbele) voor en achterassen. Hierdoor wordt het gewicht van de lading goed verdeeld en gaat de wagen niet wippen als je hem afkoppelt. Dat is met name belangrijk als je zware lasten of machines moet vervoeren.

Bovendien vormen deze aanhangwagens een betaalbaar maar degelijk, Europees gekeurd alternatief.

Zo leveren we precies wat onze klanten nodig hebben aan zéér concurrentiële prijzen & levertermijnen”.

Gelooft u liever uw eigen ogen? Onze nieuwe schamelaanhangwagen  en tridem aanhangwagen kan u binnenkort komen bezichtigen. Of bekijk gerust enkele andere nieuwe aanhangwagens, kippers en diepladers voor vrachtwagens & bestelwagens van onze bestaande merken. Boek vrijblijvend een afspraak op zaterdag 25 of zondag 26 september. Wij zullen u niet proberen overtuigen, maar onze aanhangers misschien wel …

Meer info en afspraak via Carl Van Gorp: carl@lmjconstruct.be of +32 (0)14 400 181

Scorpion
scorpion09tridem-2scorpion06

Scorpion

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.