Humbaur dieplader voor grond- en wegenwerker Jef Cuypers

Grond- en wegwerker Jef Cuypers uit Retie deed beroep op LMJ Construct voor zijn Humbaur dieplader.

Jef heeft een voertuig nodig om zijn graaf- en andere machines te vervoeren naar en van de verschillende werven. Zijn nieuwe trailer heeft een laadvermogen van 31,7 ton, is luchtgeveerd en uitgerust met hydraulische oprijrampen.

Het trekkend voertuig dat hij voor deze  aanhangwagen gebruikt is een tractor, uiteraard kan deze trailer ook aan vrachtwagens gekoppeld worden.

Toekomstgerichte investering

De Humbaur dieplader (laadvloerhoogte van 0,90m) heeft een weegsysteem op de assen, waarmee de bestuurder het gewicht van de trailer in onbeladen of geladen toestand digitaal per as kan uitlezen. Hiermee is de investering van Jef ook toekomstgericht, voor wanneer hij zijn machinepark gaat uitbreiden. Met het weegsysteem kan hij immers nagaan of de aslast conform de normeringen is, waardoor hij ook alle machines correct kan plaatsen op z’n trailer.

“De Humbaur is een degelijk voertuig: die moest ik hebben”

Jef Cuypers getuigt: “Een familielid liet ooit een maatwerk bedrijfsvoertuig maken bij LMJ Construct, en daardoor kende ik LMJ al. Je ziet ze ook overal in mijn sector, en ze zijn vlakbij gelegen. Ik zag op een beurs de Humbaur dieplader en wist meteen: die moet ik hebben. Toen LMJ Construct exclusief invoerder werd, heb ik geen moment geaarzeld.”

De Humbaur trailers zijn zeer snel leverbaar, vanaf 3 maanden voor standaard  voertuigen. Graag meer informatie? Contacteer ons!

Cuypers Humbaur dieplader
cuypers04cuypers01cuypers02

Cuypers Humbaur dieplader

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.