Afval Alternatief kiest voor LMJ

Afval Alternatief (Dessel) zorgt voor de selectieve ophaling van afvalstromen met rolcontainers. Het bedrijf werkt voornamelijk voor KMO’s.

Jo Smolders, zaakvoerder: “Bij Afval Alternatief staat onze klant centraal en leveren we hoge kwaliteit voor een correcte prijs. We maken het verschil bij onze klanten door in te zetten op service.

Dat is ook iets wat we terugvinden in onze samenwerking met LMJ Construct. Voor ons is continuïteit van onze inzamelactiviteiten van zeer groot belang. We staan er elke dag om onze klanten te ontzorgen. Dus onze vrachtwagens moeten rijden.

Regelmatig preventief onderhoud van de perssystemen is noodzakelijk om grote schades te voorkomen en om eveneens de levensduur van het materiaal te verlengen. Het LMJ-team zorgt niet alleen voor dit onderhoud, maar ook voor onvoorziene herstellingen.

LMJ heeft samen met ons ook ‘een speciale winch’ ontwikkeld die containers uit kelders naar boven kan trekken. Dit is uniek in de markt en zorgt ervoor dat we dat stapje extra kunnen doen voor onze klanten. Je moet maar eens kijken op onze sociale media om hiervan een film te zien. Echt indrukwekkend.

We kiezen voor LMJ omdat ze dezelfde waarden van service hoog in het vaandel dragen. We kunnen op hen rekenen, ze zijn flexibel en leveren topwerk. Bovendien zijn het aangename mensen om mee samen te werken.”

Afval Alternatief
afval_alternatief03afval_alternatief01afval_alternatief02

Afval Alternatief

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.