AAG Nys tevreden klant van LMJ

AAG Nys uit Dessel is al sinds 1996 expert in algemene grond en afbraakwerken, water en rioleringswerken en algemene aannemingen. Het bedrijf heeft klanten en opdrachtgevers verspreid over heel België.

Thomas Nys, zaakvoerder:
“Wij vervoeren graafmachines, dumpers, zeven, kortom grote en minder grote grondverzetmachines. We investeerden onlangs in een spiksplinternieuwe middenasaanhangwagen (wipkar) en een 4-assige schamelwagen ter vervanging van onze bestaande die 20 jaar trouwe dienst op de teller had. Daarvoor klopten we aan bij LMJ Construct.

Die keuze was snel gemaakt. We zijn immers al enkele jaren tevreden klant bij LMJ voor het onderhoud van onze vloot. De prijs voor de middenasser was interessant, maar vooral de nabijheid en de excellente service die we van hen gewend zijn, gaven de doorslag om ook hier voor hen te kiezen.

Onze nieuwe middenasaanhangwagen (wipkar) en de 4-assige schamelwagen werden op onze maat gemaakt met een containerslede, een volledig platte vloer zonder knik, bevestigingshaken en sjormateriaal. Het chassis werd volledig gegalvaniseerd waardoor roest weinig kans krijgt, en de bediening kan zowel hydraulisch als elektrisch.

De samenwerking met LMJ Construct verliep hierbij prima, alle gemaakte afspraken werden nagekomen.”

AAG Nys
aagnys02aagnys01aagnys03

AAG Nys

Hallo!

Heeft u een vraag? Stel hem gerust!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.