Botania tuinbedrijf Bornem

Multifunctioneel en veilig voertuig Botania bespaart geld

Multifunctioneel en veilig voertuig Botania bespaart geld

LMJ Botania

David  Peeters – Botania (Bornem)

“Een investering die zich terugbetaalt dankzij het gebruiksgemak en een vergrote veiligheid voor onze jongens”

Botania, een tuinbedrijf in Bornem dat zowel particuliere als bedrijfstuinen ontwerp, aanlegt en onderhoudt, investeerde in een bedrijfsvoertuig. LMJ Construct paste de opbouw helemaal aan op maat van de wensen van zaakvoerder David Peeters. Het voertuig is niet alleen multifunctioneel, waardoor zijn mensen kostbare tijd winnen. Er is ook gedacht aan de veiligheid van de jongens die met machines op en af de laadbak moeten rijden.

Tijdswinst dankzij kippende laadbak
Het voertuig dat LMJ Construct aanpaste, kan je besturen met een rijbewijs B. “Dat is een voordeel, want niet iedereen beschikt over een rijbewijs om zware remorks te mogen trekken.”

Het team van LMJ bouwde Franse achterdeuren die helemaal kunnen opendraaien tot tegen de laadbak. “We klikken de achterdeuren vast aan de laadbak die we dan kippen. Erg handig om groenafval snel en efficiënt uit te laden, waardoor onze jongens tijd besparen.”

Vergrote veiligheid: de achterdeuren zijn ook oprijklep
“Wanneer we de achterdeuren plat leggen, vormen ze een oprijklep, waarlangs we makkelijk machines op en af de laadbak rijden. Doordat we niet moeten zeulen met oprijramps, spaart dit tijd en moeite. Bovendien is deze oprijklep erg veilig voor onze jongens. Een aantal jaren geleden heeft een van hen een ongeval gehad toen hij met een machine van de oprijramp gleed. Daar waren we zo hard van geschrokken dat veiligheid een topprioriteit werd.”

Altijd klein materiaal bij dankzij handige opbergruimte
“Als tuinbedrijf hebben we heel wat gerief mee te nemen: heggenscharen, kettingzagen… In onze laadbak bouwde LMJ een afzonderlijke opbergruimte, een beetje vergelijkbaar met die van kleine brandweerwagens. Dankzij de luikjes blijft al het materiaal veilig en netjes op zijn plaats.”

Investering snel terugverdiend!
“Onze investering voor dit maatwerk betaalde zich snel terug omdat mijn mensen tijd winnen dankzij de kipperlaadbak. Doordat de achterdeuren functioneren als oprijklep,  rijden ze veilig machines op en af de laadbak. En ook dat aspect spaart heel wat geld uit, want als je je mensen moet missen door een ongeval, kost dat handenvol geld. Elke investering in veiligheid is een goede!”

“LMJ doet wat andere partijen niet durven”
“Ik ontdekte LMJ toen ze met een rapportage over een heel bijzondere marktwagen in de pers kwamen. Op dat moment overwoog ik een maatwerk kipper. Ik had precies in gedachten wat ik wilde, maar andere partijen die ik benaderde, willen niet aan dit project beginnen. De specialisten van LMJ Construct luisterden naar mijn verzuchtingen, zochten oplossingen en alternatieven. Nu heb ik een voertuig dat helemaal op maat van ons bedrijf is gemaakt.”

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://lmjconstruct.be/multifunctioneel-en-veilig-voertuig-botania-bespaart-geld">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit