LMJ Construct investeert in nieuwbouw in Turnhout

LMJ Construct investeert in nieuwbouw in Turnhout

LMJ-Construct-Nieuwbouw-Turnhout

Carrosseriebouwer LMJ Construct bouwt aan de Industriedijk in Turnhout een nieuw pand met kantoren en atelier. Luc Van Gorp, één van de oprichters van LMJ Construct: “We blijven in Turnhout, het is voor ons een logische keuze. Onze vakmensen komen uit de buurt en ook onze klanten weten ons hier te vinden. We zijn er trots op om onze maakindustrie in de Kempen te houden. Het ambachtelijk creëren van maatwerkproducten blijft hier een haalbare kaart.” Het gebouw is een ontwerp van het Kempense architectenbureau TRiAS van Tom Reynders.

Tijd rijp voor eigen pand
Reden voor de nieuwbouw is de groei van het bedrijf. “We zitten momenteel in een huurpand en de tijd is rijp voor een eigen pand dat de identiteit en de kwaliteiten van LMJ meer kan weerspiegelen. We willen onze klanten beter en makkelijker kunnen bedienen”, voegt Tom Vansweevelt (design engineer) toe. “Naast het onderhouden van het wagenpark van onze bestaande klanten hebben we heel wat nieuwe, innovatieve projecten in de pijplijn. We zoeken trouwens nog mensen met een passie voor de metier van constructeur. Onze mensen moeten van alles kunnen: lassen en assembleren van voertuigen, implementeren van diverse technieken maar ook actief meedenken rond oplossingen. Meer dan 80 procent van onze opdrachten bestaat immers uit unieke projecten die telkens weer een nieuwe, andere aanpak vergen.”

De bouwwerken gingen begin augustus van start. “We hopen vanaf januari 2016 onze klanten in het nieuwe atelier te kunnen verwelkomen”, aldus Luc Van Gorp. “Op 1 april, de verjaardag van LMJ Construct, plannen we een feestelijke opening.”

.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://lmjconstruct.be/lmj-construct-investeert-in-nieuwbouw-in-turnhout">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit