Carrosseriebouw

Carrosseriebouw

Bij LMJ bedenken en realiseren we oplossingen voor elk transportvraagstuk van onze klanten. We combineren maatwerk met voortdurende aandacht voor vernieuwing.

Constructie en nieuwbouw
We hebben op vlak van carrosseriebouw alle noodzakelijke deskundigheid en ervaring in huis om voor elke transportvraag een creatieve oplossing te bieden. Als carrosseriebouwer zorgen we niet alleen voor nieuwe constructies, maar kunnen we ook aanpassingen, transformaties en renovaties doen aan bestaande vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.

We bouwen aanhangwagens en opleggers, met enkel en dubbele assen, zowel in categorie O2 (-3,5 ton), O3 (+3,5 ton) als O4 (+10 ton). Al onze aanhangwagens en opleggers zijn conform de geldende regelgeving.

We bieden oplossingen voor allerlei behoeften, zoals een verhoogd laadvermogen of een geoptimaliseerd laadvolume en laadoppervlakte, zowel in BE- als CE-uitvoering. Verschillende chassisuitvoeringen zijn mogelijk, u kan het aantal assen kiezen in functie van het gewenste laadvermogen en we kunnen alle mogelijke soorten opbouw uitvoeren.

We maken opleggers en aanhangwagens klaar voor keuring en leveren ook voor de vervoerder de nodige documenten op, zoals een XML-attest, een DEKRA-certificaat of andere specifieke attesten.