Over LMJ Construct

LMJ

LMJ Construct uit Turnhout werd in 2009 opgericht door zaakvoerders Luc Van Gorp en Martine Noyens. Ambitie, gedrevenheid en de vaste overtuiging een verschil te kunnen maken in deze sector zijn de drijfveren die aan de basis lagen van ons bedrijf.

Uw bedrijfsvoertuig op maat
Met meer dan 25 jaar ervaring als carrosseriebouwers bouwen wij polyvalente transportoplossingen. Onze specialisatie: bedrijfsvoertuigen op maat! Van glastransportwagens, marktwagens en paardentransporters tot maatwerk trucks en trailers voor diverse sectoren. Industriële en particuliere klanten kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid gamma diensten: carrosseriebouw, chassis- en trailerbouw, renovaties en transformaties… We beschikken eveneens over een eigen service- en onderhoudsafdeling voor diverse trucks en trailers, doen depannages en expertises.

Dienstverlening van a tot z
Een polyvalent team denkt van bij de beginfase met u mee naar een bedrijfsvoertuig dat bij u past. Van 3D-ontwerp over lassen, assembleren en het implementeren van uitrustingen met diverse technieken tot het keuringsklaar maken van uw voertuig.

Kempens maakbedrijf met focus op kwaliteit, integriteit en respect
We zijn een echt maakbedrijf uit de Kempen met internationale plannen, maar kiezen er bewust voor om de ontwikkeling en productie in de Kempen te houden. We investeren daarom in productinnovatie en infrastructuur en sinds 2016 hebben we onze intrek genomen in een nieuw pand aan de Industriedijk in Turnhout om onze klanten nog beter te kunnen servicen.

Onze waardes: kwaliteit, integriteit en respect. Daar mag u op rekenen. Zowel in onze constructies en dienstverlening als in de manier waarop wij met onze klanten en medewerkers omgaan.

LMJ Construct won in 2014 de Willen Winnen award van Voka en kreeg in juni 2015 uit handen van burgemeester burgemeester Paul Diels van Lille een erekonde n.a.v. de titel van ‘Laureaat van de Arbeid’, eerder uitgereikt door het KIEA (Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid).

Positief samenwerken is troef bij LMJ Construct
Bij LMJ Construct vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gemotiveerd en betrokken aan elk project meewerken. De reden is simpel: betrokken medewerkers zijn de motor achter tevreden klanten en innovatie. Zo maken wij het verschil!   Om voortdurend aandacht te hebben voor die betrokkenheid bij onze medewerkers deden wij beroep op een ervaringsdeskundige: Herman Kenens. Herman adviseerde ons in ons streven naar duurzame werkgelegenheid en samenwerking. We haalden uit dit traject heel wat nieuwe inzichten en de toegepaste Gallup Q12-methodiek (meten en verbeteren van betrokkenheid bij medewerkers) droeg bij tot een positieve inzet en werksfeer bij onze medewerkers; het ziekteverzuim daalde. LMJ Construct werkt door het advies van  Herman Kenens verder aan het uitstippelen van langdurige loopbanen en aan het inbedden van opgebouwde kennis en ervaring.