LMJ Construct EasyLoader

Nieuw: veelzijdige laadklep EasyLoader

Nieuw: veelzijdige laadklep EasyLoader

LMJ Construct verdeelt sinds begin 2017 een bijkomend merk van laadkleppen: EasyLoader. De EasyLoader biedt een on-demand, veelzijdige laadklep waarmee u niet alleen makkelijk zware goederen kan laden en lossen. De klep zit bovendien niet in de weg als u hem niet nodig heeft, maar netjes opgeborgen onder het dak. Makkelijk en tijdsbesparend. De eerste laadklep van deze uitvoering is alvast verkocht.

Uw voertuig makkelijk en veelzijdig inzetten, dat wilt iedere ondernemer. De EasyLoader laadklep kan het zware laad- en loswerk voor u doen, maar zit toch niet in de weg wanneer u handmatig snel wil laden of lossen. Heeft u de laadklep niet nodig, dan wordt deze tegen de binnenkant van het plafond van uw bestelwagen opgeborgen. Zo blijven de vloer en achterdeuren van uw voertuig vrij.

EasyLoader - Versatile in freight

Dankzij zijn extra lage eigengewicht van 150 kg biedt de laadklep meer laadvermogen dan traditionele oplossingen. Omdat de EasyLoader in uw voertuig wordt opgeborgen, gaat het systeem lang mee en zijn zowel de laadklep als uw vracht beschermd tegen vuil, regen of strooizout.

De EasyLoader laadklep kan standaard in de bestelbussen van alle grote Europese merken worden geïnstalleerd en heeft een hefcapaciteit van 400, 500 en 650 kg.

Contacteer ons voor meer informatie!

Easyloader laadklep met 500Kg. hefvermogen

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://lmjconstruct.be/nieuw-veelzijdige-laadklep-easyloader">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit