Marktwagens

LMJ Construct is specialist in de constructie van marktwagens of verkoopwagens van 2 tot 32 ton. Zowel zelfrijdende wagens voor B- of C-rijbewijs, aanhangwagens als opleggers worden bij ons geconstrueerd.

De bouw van marktwagens is maatwerk. Onze engineering-afdeling vertaalt uw wensen naar een ontwerp. We denken proactief met u mee en stellen onze ervaring en inzichten graag ter beschikking. Uw marktwagen laag bij de grond om makkelijk te laden of om klanten te bedienen maar niet te hoog om het effect van de koeltoog optimaal te behouden.  Uitschuifbaar in lengte en breedte. Extra bergruimtes, zelfrijdend stuursysteem voor marktwagens,…

We werken al uw wensen uit tot een concreet voorstel. Dit ontwerp kan virtueel gemodelleerd worden, we kunnen technische uitvoerings- en /of samenstellingstekeningen maken of een lastenboek opmaken.

Eens het ontwerp definitief is, kunnen we de wagen natuurlijk ook bouwen. We kunnen alle mogelijke aanpassingen doorvoeren, alle gewenste technieken installeren. LMJ Construct bouwt uw droomwagen en laat die homologeren conform de Europese richtlijnen.

Hier vindt u nog meer technieken en toepassingen die LMJ Construct realiseert voor marktwagens.