schamel wagen, elektrisch geremd, BE-uitvoering

LMJ Construct pakt als eerste uit met elektrisch remsysteem

LMJ Construct pakt als eerste uit met elektrisch remsysteem

schamel wagen, elektrisch geremd, BE-uitvoering

Rijdt u of uw klant met een schamelaanhangwagen met klassieke oploopremmen? Dan bent u allicht op zoek naar een alternatief remsysteem: Europa verbiedt immers sinds eind vorig jaar de productie van deze aanhangwagens. Tot voor kort was er echter geen alternatief remsysteem beschikbaar. LMJ Construct biedt als eerste in de Belgische markt een oplossing: sinds november zijn wij exclusief verdeler van een elektrisch aangestuurd remsysteem.

Dit elektrisch remsysteem werd conform de Europese normeringen ontwikkeld door het Nederlandse Wagenbouw Bolle. De technieken in alle schamelwagens voor bijv. marktkramers, tuinbouwers, wegenbouwers of schrijnwerkers in België worden door ons of door onze inbouwpartners ingebouwd. Ook onze BE- trailercombinaties worden vanaf nu uitgerust met een elektrisch remsysteem.

Schamelwagens
Een schamelaanhangwagen is ideaal voor het vervoer van groot materiaal. Omdat het volledige gewicht van de lading door de schamelwagen gedragen wordt, heeft de bestuurder geen last van teveel of te weinig kogeldruk tijdens het transport. De schamelwagen dankt zijn naam aan de verbinding tussen de aanhangwagen en het voertuig: de schamel. De trekboom aan de schamel kan in alle richtingen bewegen wat de aanhangwagen heel wat voordelen geeft ten opzichte van andere.

Zo heeft de schamelwagen voor- en achteraan assen, wat bij het laden en lossen zorgt voor meer stabiliteit omdat de schamelwagen niet kan kantelen. Deze assen dragen het volledige gewicht van de lading, wat het aan- en afkoppelen van een beladen schamelaanhangwagen eenvoudig maakt. De schamelwagen is verkrijgbaar in vele varianten: van marktwagens, machinetransporters en autotransporters tot plateauwagen en bakwagen.

Schamel aanhangwagen elektrisch geremd

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://lmjconstruct.be/lmj-construct-pakt-als-eerste-uit-met-elektrisch-remsysteem">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit