LMJ Construct Gooseneck

Gooseneck: nieuwe aanhangwagencombinatie met talrijke voordelen

Gooseneck: nieuwe aanhangwagencombinatie met talrijke voordelen

Gooseneck-headerfoto

De Gooseneck van LMJ Construct biedt heel wat voordelen:

Optimale wendbaarheid + extra laadvermogen
De nieuwe Gooseneck aanhangwagen is anders dan gewone aanhangwagens: hij wordt immers niet bevestigt aan een trekhaak, maar zit vast in de laadbak van een pick-up open laadbak via een kogel koppeling boven de achteras. Dit zorgt voor een optimale wendbaarheid, zonder torsie in het chassis van de trailer, een betere gewichtsverdeling, veel meer stabiliteit en dus meer rijcomfort en een verhoogde veiligheid.

MTM van 7 ton die niet onder de kilometerheffing valt
Vanaf april 2016 moeten alle eigenaars van vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing betalen in België. Die wet doelt op trekkende voertuigen boven 3,5 ton maar zegt niets over het laadvermogen van de aanhangwagen. Dankzij de Gooseneck van LMJ Construct kan uw bedrijfsvoertuig een MTM tot 7 ton bevatten.

Elektrisch remsysteem
De fifthwheelcombinaties van LMJ Construct zijn uitgerust met een elektrisch remsysteem. Dit zorgt voor een optimaal remgedrag waarbij de remmen niet warm kunnen lopen. LMJ Construct is sinds oktober 2015 als eerste in België exclusief verdeler van een elektrisch aangestuurd remsysteem voor een heel gamma van diverse soorten BE-Trailers, ontwikkeld conform de Europese normeringen.

Beperkte aanpassingen aan uw trekkend voertuig
Uw trekkend voertuig moet niet meer getransformeerd worden. Daar waar u vroeger met een BE-trailer een compressor moest installeren om te kunnen remmen, is dat met onze combinatie niet meer nodig. We moeten enkel de aankoppeling en een elektrische stekker voorzien.

Uw pick-up dubbel gebruikt
De Gooseneck-aanhangwagen is toepasbaar op 4×4 pick-up modellen, maar ook op bestelwagens met een open laadbak omdat dankzij de beperkte transformatie de vlakke laadvloer behouden kan blijven. Bovendien is de aanhangwagen makkelijk afkoppelbaar, waardoor uw bedrijfswagen dubbel inzetbaar is: als trekker van uw bedrijfsvoertuig, als lichte vrachtwagen met open laadbak en als volwaardige gezinswagen.

Rijbewijs BE volstaat
Tot slot volstaat een rijbewijs BE voor deze combinatie van een pick-up voertuig of vrachtwagen met open laadbak tot 3,5 ton en onze Gooseneck-aanhangwagen.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://lmjconstruct.be/gooseneck-nieuwe-aanhangwagencombinatie-met-talrijke-voordelen">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit