BE-trailer, elektrisch geremd, 2-assig, turnhout

Elektrisch geremde BE-trailer met 2 assen M.T.M. 7,00 Ton

Elektrisch geremde BE-trailer met 2 assen M.T.M. 7,00 Ton

BE-trailer, elektrisch geremd, 2-assig, turnhout

Vanaf april 2016 moeten alle eigenaars van vrachtwagens met een maximaal toegelaten massa (MTM) van meer dan 3,5 ton een kilometerheffing betalen in België. Die wet doelt op trekkende voertuigen boven 3,5 ton maar zegt niets over het laadvermogen van de trailer of oplegger. Dankzij de BE-trailer of BE-oplegger van LMJ Construct kan uw bedrijfsvoertuig een MTM tot 7 ton bevatten. De twee-assige BE-trailer bestaat al langer dan vandaag, maar uitgerust met een elektrische remsysteem spreken we over een nieuw product op de Belgische markt.

Lage laadvloer met diverse opbouwmogelijkheden
Een groot voordeel van de twee-assige trailer is een zeer lage laadvloerhoogte van zo’n 68 cm, zonder wielkasten en dus met een vlakke laadvloer. Dit kan in een semi-diepe uitvoering met een zwanennek. Met een diep gelegen chassis en met wielkasten is zelfs een laadvloerhoogte van zo’n 57 cm. mogelijk.

Dit is interessant voor bedrijven in de transportsector of ondernemingen die een lage inrijhoogte nodig hebben om voertuigen te transporteren zoals bv. grasmaaiers, heftrucks, sportwagen, kniemopsen of transpalletkarren.

Uiteraard zijn diverse opbouwen mogelijk zoals gesloten of open opbouw, kipper laadbak, huifopbouw of schuifzeilopbouw. LMJ Construct maakt uw trailer op maat van uw wensen.

Toepassingen
Dergelijke twee-assige BE-trailers vinden hun toepassing in bijvoorbeeld de bouw- of tuinsector met het transport van voertuigen en machines. Maar ook bij het vervoer van dieren (vb. paardentrailers), als mobiele werkplaats of -kantoor, en als demonstratie- en/of verkoopwagens zijn deze twee-assige BE-trailers ideale transportoplossingen.

De belangrijke voordelen op een rijtje:

  • TTM combinatie gewicht 7000 kg
  • MTM trailer : 5300 kg in functie van trekkend voertuig
  • Vrijgesteld van km-heffing
  • Lage ombouwkost van het trekkend voertuig
  • Geen aanpassingswerken aan het bestaande remsysteem van het trekkend voertuig
  • Keuze uit verschillende merken van trekkende voertuigen die in aanmerking kunnen komen
  • Dubbele 1.800 kg as
  • Elektrisch aangestuurd remsysteem

LMJ Construct bouwt deze constructies helemaal op maat, of coördineert de realisatie ervan. Onze serviceafdeling kan u bijstaan op afstand, of in noodgevallen ter plaatse komen om u verder te helpen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook instaan voor het volledige nazicht en onderhoud van uw trailers.

LMJ Construct heeft ook enkel-assige BE-trailers in haar gamma, met  luchtdrukremmen en in diverse uitvoeringen. Indien u vragen heeft, contacteer ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://lmjconstruct.be/elektrisch-geremde-be-trailer-met-2-assen-m-t-m-700-t">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit