LMJ Construct Keuring documenten

De keuringservice van LMJ Construct

De keuringservice van LMJ Construct

Bij LMJ Construct staan wij in voor het keuringvrij maken van uw rollend materieel. Indien u dat wenst, bieden we uw voertuig ook aan bij de keuring. Zo verliest u geen kostbare tijd met onnodige ergernissen.

Het periodiek keuren van uw bedrijfsvoertuig is wettelijk verplicht en belangrijk voor de veiligheid. Wilt u er een routine van maken? Reken dan op onze vakbekwaamheid en snelle service.

Alles wordt gecontroleerd
Wij controleren en stemmen de remmen af, gaan de speling op de veerbussen, de lagers, de draaikrans, de king pin… na. We controleren spatlappen, signalisatie, banden, maar ook de tachograaf en begrenzer. We stellen de lichten af en kijken uw voertuig na op glasbreuk. Kortom, uw voertuig wordt helemaal keuringvrij gemaakt volgens de normen van de Technische Controle.

Aanbieding bij controle
Indien u dat wenst, bieden wij uw bedrijfsvoertuig aan ter controle. We beschikken over een trekker om wagens bij u op te halen, technisch te keuren, en opnieuw bij u terug te leveren.

Extra werken? Eerst een diagnose
Zijn er toch extra onderhouds- of herstellingswerken noodzakelijk die buiten de keuring vallen? Dan stellen wij een overzicht op van de bijkomende werken en kosten. U kan dan makkelijk beslissen of u de werken al dan niet laat uitvoeren.

Vind uw product

Een bedrijfsvoertuig op uw maat: ontdek hier onze producten.

Nieuwsberichten

Volg ons

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://lmjconstruct.be/de-keuringservice-van-lmj-construct">
YOUTUBE
YOUTUBE
Pinterest
Pinterest
INSTAGRAM
Deel dit